/ Self-storage van MyBoxx

Box-S

Formaat van een extra berging

Ideaal voor dozen, stoelen, bbq, winterkledij, kinderspeelgoed, wasmachine, enz.

Huur onze self-storage Box-S in Lier en Ekeren.
Deze opslagruimte in Lier en Ekeren is beschikbaar tussen 2 tot 4m² vanaf €47/maand.
Exacte afmetingen zijn zichtbaar bij selectie box op interactieve map.

Specificaties van deze self-storage box
Oppervlakte: 2 - 4m²
Volume: 6-12m³
Hoogte: 3m
Prijs vanaf: €47/maand
/ Self-storage oplossingen van MyBoxx

Andere opslagboxen van MyBoxx

/ snel en eenvoudig

Hoe werkt MyBoxx?

MyBoxx huren in 4 eenvoudige stappen

MyBoxx - huren van opslagruimte in Lier - Box M
Kies je box
MyBoxx opslagruimte huren in Lier of Ekeren
Reserveer online
MyBoxx opslagruimte huren in Lier of Ekeren
Ontvang toegangscode
MyBoxx klaar voor gebruik
/ flexibele storage-oplossingen

Stockage van groot en klein materiaal

Zoek je centraal gelegen opslagruimte in Lier of in Ekeren? MyBoxx biedt je toegankelijke, vlot bereikbare opslagunits in verschillende groottes aan: van 2 tot 18m². Alle MyBoxx-oplossingen zijn praktisch, schoon én beveiligd.

/ reviews

Wat klanten vinden van MyBoxx

Vele gebruikers van onze oplossingen gingen je al voor.
Ontdek snel hun ervaringen met MyBoxx.

5/5

Mijn Internet winkel heeft regelmatig een grote stock aan producten. Deze kan ik eender welke dag gaan stockeren of afhalen, gemakkelijk en privé parkeren achteraan het gebouw, karretje om de spullen van en naar mijn auto te brengen. Erg blij met de komst van self-storage in mijn buurt!

Eddy Wouters
5/5

Als verzamelaar heb ik nooit genoeg plaats. Ik huur momenteel een kleine box bij MyBoxx, maar ik weet dat ik kan upsizen wanneer het zou nodig zijn. Hun flexibilieit en goede infrastructuur trokken me over de streep om een deel van mijn verzameling te stockeren.

Marc Verbert
5/5

Tijdens onze wereldreis verhuren wij onze eigen woning. Onze waardevolle spullen moesten daardoor een veilige, afgesloten tijdelijke plaats krijgen. Reserveren en toegang op dezelfde dag, parkeren in alle rust om alle spullen uit te laden. Er waren zelfs karretjes voorhanden om niet alles te moeten dragen. Wij zijn blij met de camera bewaking, want dit geeft toch een extra gevoel van veiligheid. Erg fijn dat ook korte termijn verhuur mogelijk is.

Bert Adams
5/5

Onze skispullen staan vanaf nu proper gestockeerd in onze afgesloten ruimte. De kerstboom, kerstballen en het opzetzwembad kregen we er nog gemakkelijk bij! Wij zijn zeer enthousiast, want onze spullen staan super dichtbij en wij hebben meer plaats in ons eigen huis. Top concept!

Cindy Vermeersch
5/5

Met 3 kinderen hebben we door de jaren heen heel wat spullen, speelgoed, kleding verzameld. Om wat ademruimte te creëren in huis, zochten we een opbergoplossing; de zolder die we thuis niet hebben. Er wordt een super snelle en flexibele oplossing geboden. We kunnen gemakkelijk binnen en buiten met onze persoonlijke code en door de camera bewaking zijn we extra gerust.

Eva De groot
5/5

Wij zochten een plaats om onze fietsen veilig te kunnen stallen. We vonden zeer snel de geschikte box op het online plan. Na reserveren, ontvingen we meteen een toegangscode via e-mail. Diezelfde dag stonden onze fietsen al in alle veiligheid én vooral uit onze weg.

Wim Vandeloo